RECAP: Stříbrné šípy, Epizoda 66

Rekapitulace 66. epizody dobrodružství Stříbrných šípů je tady! Ale buďte varováni – pokud jste epizodu ještě neviděli, následující odstavce jsou plné spoilerů.

Jak závěr předchozího dílu napovídal, El se pokusil ovládnout Aarona a zlikvidovat papír s informacemi o tom, kde by se Kraa Khal mohl nacházet. Na to ale bylo příliš pozdě, protože Aaron už si papír přečetl a tak se pouze zmateně zeptal robůtka co to dělá. El však na otázku nedokázal odpovědět a nepřímo přiznal, že to bylo jako instinkt, který si nedokáže vysvětlit.

To Aaronovi stačilo k tomu, aby se spolu s ostatními vydal pryč z kanceláře komandéra Gruushe do bezpečí. Když se s ostatními začal bavit, přišel s teorií, že Kraa Khal pravděpodobně dokáže vidět skrze El a vlastně i pana Chlupáče a ovlivňovat je, protože Chicho podle všeho zažila něco velice podobného.

Skupina se tak rozhodla, že budou pokračovat podle plánu do Abyssu, ale zastaví se cestou ve světě Tir na Og a v jezeře Tir For Thuinn, jelikož tam by se měl Kraa Khal nacházet. Tyto informace dali i svým průvodcům a ti se po chvíli údivu rozhodli jim vyhovět.

Naši hrdinové se tak konečně vydali na cestu, která několik dní probíhala překvapivě poklidně, ale po nějaké době narazili na zajímavý hřbitov, který zaujal jejich průvodce. Tudy sice také pouze procházeli, ale připletli se k jakési mohyle, u které se skupina místních druidů pokoušela o zvláštní rituál. Dokončit se jim ho sice nepodařilo, ale naše hrdiny ovládla zvědavost a zapojili se, čímž rituál skutečně dokončili. Aniž by věděli, co přesně dělají, otevřeli místní mohylu, ale než stihli zareagovat, zjevil se přízrak, Pán Lovu. Ten okamžitě zabil jednoho z jejich průvodců, varoval je, aby si hleděli svého, a zmizel.

Stříbrné šípy tak vzali jeho tělo, aby jej mohli v budoucnu oživit, a rozhodli se, že musí pokračovat v cestě a dávat si více pozor na to, do čeho se plést.

  • Jak je Kraa Khal spojený s El a panem Chlupáčem?
  • Jaká další překvapení čekají na naši skupinu v Outlands?
  • Dokáží Stříbrné šípy zabránit další zbytečné smrti?
  • Co Kraa Khal chce od Aarona, Chicho a Stříbrných šípů?

To se dozvíte v dalších epizodách Stříbrných šípů!