RECAP: Stříbrné šípy, Epizoda 67

Další týden uplynul a my připravili další rekapitulaci pro ty z vás, co epizodu 67 našeho dobrodružství zkrátka nestíhají shlédnout, nebo si potřebují připomenout pár detailů, než se vrhnou na epizody nové! Vy ostatní, co jste epizodu ještě neviděli, ale plánujete si ji pustit, buďte varováni – celý text je plný spoilerů!

Naši hrdinové se po neplánovaném chaosu, kterému museli na své cestě skrze Outlands minule čelit, rozhodli, že oživí svého průvodce Finnegana, který se nechal zbrkle zabít. Na to však potřebovali diamanty a tak vyrazili do nejbližšího místa, kde by se mohli nacházet – místa jménem Wonderhome, centrum mechanismů a vynálezů.

Jejich cesta je zavedla až za bohem Gondem, pánem onoho místa. Ten jim potvrdil, že přišli na dobré místo, jelikož právě on drží všechny diamanty ve Wonderhome. Nabídl skupině, že jim dá, co potřebují, ale vyžadoval protislužbu. Poslal skupinu, aby zlikvidovali golema jménem Gosh, který se podle všechno jaksi pomátl a začal terorizovat své okolí.

Během ošetřování zjistili, že Gosh podle všeho ukradl i nějaké mechanismy, kterými si pravděpodobně vylepšil, jako například přistroj na opravování sebe sama. S těmito informacemi se vydala skupina golema hledat. Avšak než se jim to podařilo, přepadla je skupinka jiných méně vyvinutých robotů. Pro Stříbrné šípy to však nebyl žádný velký problém a nepřátele zlikvidovaly.

Pak naši hrdinové pokračovali v hledání golema, prošli jeho úkrytem, který byl plný pastí, a dokonce se jim podařilo ho přímo dopadnout, ale bohužel jim prchl bez boje do kanálů.

  • Jsou Stříbrné šípy připraveny na boj s takto mocným golemem?
  • Podaří se naším hrdinům oživit Finnegana?
  • Jaká bude jejich další zastávka v Outlands?
  • Skrývá Wonderhome ještě další překvapení?

To se dozvíte v dalších epizodách Stříbrných šípů!