RECAP: Stříbrné šípy, Epizoda 63

Další týden uplynul a my připravili další rekapitulaci pro ty z vás, co epizodu 63 našeho dobrodružství zkrátka nestíhají shlédnout, nebo si potřebují připomenout pár detailů, než se vrhnou na epizody nové! Vy ostatní, co jste epizodu ještě neviděli, ale plánujete si ji pustit, buďte varováni – celý text je plný spoilerů!

Stříbrné šípy měly hlavy přeplněné informacemi a bylo jim již jasné, že je čeká dosud nepředstavitelná cesta do vnějších plání. Ještě předtím se však sešly a rozhodly se, že si o všem promluví a dořeší pár maličkostí, které v Tarkenu dořešit mohly.

Aaron se například vydal za cechem kovářů a nechal si udělat brnění pro Huskyho a také sedlo s brašnami pro čas, kdy vyroste. Effi se pokusila kontaktovat čarodějnici, ale přivolala pouze jejího poskoka, podivného malého mužíčka, který Effi oznámil, že čarodějnice se nachází ve Feywildu a on jí může jedině poslat vzkaz. Dori zase vyučil čas ke studování portálů, přepisování kouzel a podobně. Baahir také navštívil věštce, aby mu nějak vyložil jeho podivný sen, ale ukázalo se, že šlo spíše o podvodníka. Všichni si také nakoupili nějaké magické předměty.

Společně se pak skupina ještě dohodla, že osvobodí Marion a došli k tomu, že jejich vlastně jediná možnost bude vysvětlit celou situaci Dorianově a Sashině tetičce. Dori a Sasha ji spolu s ostatními tedy nakonec navštívili a náhodou, zrovna u ní byla na návštěvě Manuela Albellac. Ta našim hrdinům neřekla nic přímo, ale jasně jim naznačila, aby se jí přestali plést do cesty.

Tetička se pak s Dorim a Sashou přivítala a vysvětlila, že vlastně celou dobu věděla, když se Dori tehdy skrýval v Tarkenu a vlastně na něj dohlížela. Společně si popovídali, i o tom, že Parus je na tom v současné době skutečně špatně, ale nakonec došli k tématu Marion. Tetička pak slíbila, že se o to postará a dostane Dorianovu bývalou lásku ven. Požádala ale skupinu o to, aby jí přivedla jednu její ztracenou kočku.

  • Dostane se Marion na svobodu?
  • Podnikne Manuela Albellac proti Stříbrným šípům nějaké kroky?
  • Vydají se naši hrdinové konečně do cizích plání?
  • A hlavně, kde je ztracená kočka Doriho tetičky?

To se dozvíte v dalších epizodách Stříbrných šípů!