RECAP: Stříbrné šípy, Epizoda 61

Týden se s týdnem sešel a my jsme si pro vás připravili rekapitulaci 61. epizody dobrodružství Stříbrných šípů. Pokud si chcete jen připomenout události minulé, nebo se zkrátka nemůžete dočkat nových epizod a ty předešlé nestačíte shlédnout, čtěte vesele dál. Ale pozor, buďte varováni, jak to, tak u rekapitulací bývá, následující odstavce jsou plné spoilerů!

Naši hrdinové se po minulém souboji nacházeli ve složité situaci. Byli hluboko v kanálech, stále bez odpovědí a jejich krysí nepřítel utekl. Po klasickém komplikovaném plánování nakonec všichni došli k tomu, že jim zkrátka nezbývá nic jiného než onoho podivného Satyra a krysy najít.

Pokračovali tak dále skrze kanály, a nakonec skutečně nepřítele v jeho sídle nalezli. Pokusili se zjistit nějaké informace, ale z odpovědí nepřítele se jim zdálo, že Renegád vlastně neví, proč přesně Starší mozek hledá a že je možná stejně ztracený jako oni. Přesto, souboji se vyhnou nedokázali – Renegád pořád chtěl mistra Laidena a celkově představoval příliš velkou hrozbu.

Stříbrné šípy, Fallan a Chicho se tak vrhli do boje a ten se ukázal být tak náročný, že se táhl přes celý zbytek epizody. Nakonec však byl nepřítel skutečně poražen a skupina tak úspěšně splnila úkol, který jim mistr Laiden zadal.

  • Řekne mistr Laiden skupině o Starším mozku víc?
  • Bude se skupina nyní moct vydat zachránit Violin?
  • Je hrozba krys skutečně definitivně odstraněna?
  • A podaří se našim hrdinům očistit jméno Marion?