Povídková soutěž z kontinentu Geparim


Pusťte uzdu své fantazii a zapojte se do letní povídkové soutěže s Na Tahu! Ať už budou vaši hrdinové bojovat s princeznami nebo zachraňovat draky, v představivosti se meze nekladou! A co je nejlepší, vítězné povídky budou vydány v povídkovém sborníku a stanou se právoplatnou součástí Geparimu!

Téma povídky: Povídka musí být zasazena na kontinent Geparim. To znamená, že se odehrává na tomto místě, obsahuje prvky fantazy, jako jsou magie, nadpřirozené bytosti, kouzelné předměty apod. Využijte existujících lokací a zasaďte do nich svůj příběh a své postavy, nebo vymyslete vlastní zákoutí Geparimu, dosud na mapě nepopsaná.

Rozsah povídky: Maximální rozsah povídky je 27000 znaků s mezerami (přibližně 15 stran), rozsah není pevný, pokud pošlete povídku, která bude sice delší, ale zaujme nás, máte stále šanci na výhru. Minimální rozsah není stanoven.

Jazyk povídky: Primárně čeština, povídky můžete posílat i ve slovenštině, ale ty budou pro vydání přeloženy do češtiny.

Formát: Povídky zasílejte ve formátu doc. nebo docx.

Osobní informace: Na začátek povídky napište svoje jméno, příjmení a e-mail, přes který vás můžeme kontaktovat.

Autorská práva: Posláním povídky potvrzujete, že povídka je psaná vámi a k dílu neuplatňuje právo třetí osoba. Zároveň požadujeme, aby zaslaná povídka nebyla dosud nikde zveřejněna.

Kdo se může zapojit? Zapojit se může kdokoliv starší 15 let. Pokud je vám pod 15 let, napište někomu z Na Tahu a vyřešíme to individuálně.

Do kdy se můžete zapojit? Povídky zasílejte do 31. srpna 2023 do 23:59 na e-mail soutez@natahu.tv.

Účastí v soutěži udělujete pořadateli časově a místně neomezenou licenci k užívání díla v rozsahu umožněném právními předpisy, zejm. je pořadatel oprávněn dílo rozmnožovat, měnit, zpracovávat, překládat, vytvářet z něj nová díla, užívat jej samostatně, v souboru s jinými díly nebo ji s jinými díly spojovat a/nebo jej dále poskytovat třetím osobám.

Změna pravidel je vyhrazena.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *